Pairings en Proeverijen

Wil je dieper in de wereld van chocolade duiken? Hunker je naar meer informatie over cacao? En ben je benieuwd waar onze chocolades een sensationele smaakbeleving mee creëren? Kijk dan hieronder voor onze proeverijen en pairings.

  • Bean-to-bar Chocolade Tour – Wil jij een kijkje nemen achter de schermen van een echte chocolademaker? In onze productielocatie in Utrecht kan je op een bean-to-bar chocolade tour met aansluitende Mesjokke chocolade proeverij. In 1,5 tot 2 uur kom je alles te weten en krijg je alles te proeven. Voor slechts €20 p.p. (minimaal 10 personen per groep) krijg jij een tour die je niet snel zult vergeten. Plaats: Proostwetering 41 te Utrecht Datum en Tijd: In overleg. Meer informatie:  Neem contact met ons op via info@choxplore.nl
  • Bier en Chocolade Culicombi – Bier en Chocolade? Kan dat? Nou, het wordt zelfs nog beter… Maak je borst maar nat voor nieuwe smaaksensaties met al onze verschillende chocolades. Plaats: Waar je maar wilt! Datum en Tijd: Ook dat is aan jou. Meer informatie: Website van De Bierverteller, of neem contact op met Luisa (bierboetiek@debierverteller.nl).
  • Wijn… Whiskey… Mesjokke! – Uiteraard kan een combinatie van onze Mesjokke-chocolade met de mooiste wijnen en whiskey’s niet achterblijven in deze lijst. En je kan deze proeverij helemaal aan je eigen wensen aanpassen! Geen zin om creatief te zijn, maar wel benieuwd hoe onze chocolade samen gaat met verschillende whiskey’s? Geen probleem; Mesjokke wordt ook gebruikt in alle whiskeyproeverijen die al gepland staan. Plaats: Kwestie van Smaak, Briljantlaan 5, Utrecht (of op eigen locatie als je dat liever wilt…). Datum en Tijd: Er staan verschillende proeverijen op de agenda! Mocht je dan niet kunnen, organiseer dan gewoon je eigen proeverij. Meer informatie: Website van Kwestie van Smaak, of neem contact op met Alexander van der Linden (info@kwestievansmaak.nl; 06-28228390).
  • Choco-cruise – Varen over de grachten van Utrecht, heerlijk genieten van het uitzicht, het zonnetje op je hoofd voelen schijnen… Kan het nog mooier worden? Jazeker! Ga mee op deze chocoladeboot, en kom alles te weten over cacao, chocolade en het gehele productieproces. En uiteraard krijg je verschillende van onze chocolades te proeven. Plaats: Verschillende opstapplaatsen in Utrecht. Datum en Tijd: Wanneer en hoe laat je maar wilt, de duur is circa 1,5 uur. Meer informatie: Website van Lekkerbootjevaren, of neem contact met ze op (mail@lekkerbootjevaren.nl; 085-7325736).