Pairings en Proeverijen

Wil je dieper in de wereld van chocolade duiken? Hunker je naar meer informatie over cacao? En ben je benieuwd waar onze chocolades een sensationele smaakbeleving mee creëren? Kijk dan hieronder voor onze proeverijen en pairings.

  • Bier en Chocolade Culicombi – Bier en Chocolade? Kan dat? Nou, het wordt zelfs nog beter… Maak je borst maar nat voor nieuwe smaaksensaties met al onze verschillende chocolades. Plaats: Waar je maar wilt! Datum en Tijd: Ook dat is aan jou. Meer informatie: Website van De Bierverteller, of neem contact op met Astrid, Joeri en Chaim (bierboetiek@debierverteller.nl).
  • Wijn… Whiskey… Mesjokke! – Uiteraard kan een combinatie van onze Mesjokke-chocolade met de mooiste wijnen en whiskey’s niet achterblijven in deze lijst. En je kan deze proeverij helemaal aan je eigen wensen aanpassen! Geen zin om creatief te zijn, maar wel benieuwd hoe onze chocolade samen gaat met verschillende whiskey’s? Geen probleem; Mesjokke wordt ook gebruikt in alle whiskeyproeverijen die al gepland staan. Plaats: Kwestie van Smaak, Briljantlaan 5, Utrecht (of op eigen locatie als je dat liever wilt…). Datum en Tijd: Er staan verschillende proeverijen op de agenda! Mocht je dan niet kunnen, organiseer dan gewoon je eigen proeverij. Meer informatie: Website van Kwestie van Smaak, of neem contact op met Alex van der Linden (info@kwestievansmaak.nl; 06-28228390).
  • Choco-cruise – Varen over de grachten van Utrecht, heerlijk genieten van het uitzicht, het zonnetje op je hoofd voelen schijnen… Kan het nog mooier worden? Jazeker! Ga mee op deze chocoladeboot, en kom alles te weten over cacao, chocolade en het gehele productieproces. En uiteraard krijg je verschillende van onze chocolades te proeven. Plaats: Verschillende opstapplaatsen in Utrecht. Datum en Tijd: Wanneer en hoe laat je maar wilt, de duur is circa 1,5 uur. Meer informatie: Website van Lekkerbootjevaren, of neem contact met ze op (mail@lekkerbootjevaren.nl; 085-7325736).